Gastenboek

Heb je een leuke  workshop gehad of ben je heel blij met je tas...

Laat het me weten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Lieke uit Spaubeek schreef op 30 januari 2019:
Vanuit het zuiden van het land...een mega leuke en gezellige dag gehad. Prachtige tassen als voorbeeld, van heel mooi leer. En uiteindekijk met goede uitleg van Paulien hebben we allemaal een prachtige en waanzinnig mooie, persoonlijke tas gemaakt! Van t eerste tot en met t laatste uur was het een gezellige boel. Ik heb ontzettend genoten en kom beslist nog een keer naar Tilburg, om nóg een tas te maken. Dank je wel Paulien...voor alles😊
Ellen uit Tilburg schreef op 29 januari 2019:
Afgelopen zaterdag een gezellige, leerzame, leuke tasworkshop bij Paulien gevolgd.s' Morgens denk je, gaat dit lukken en aan het eind van de dag is het ons 5 vrouwen gelukt om een kleine tas te maken! Het is fijn om voorbeelden te hebben en daar dan je eigen tas van te maken. Genoeg kleuren leer om een keuze te maken en met de wijze adviezen van Paulien erbij, is het een mooie eigengemaakte tas geworden. Nogmaals dank voor de gezellige, goed verzorgde dag, Paulien en wie weet volgt er nog een workshop!
Karlijn uit Utrecht schreef op 29 januari 2019:
We hebben een gezellige en leerzame dag gehad bij Paulien. Gaaf hoe relatief snel je zoiets al kunt maken met de juiste begeleiding. Paulien helpt je met veel geduld en maakt er een gezellige dag van. Na de workshop was ik helemaal tot rust gekomen en super trots op wat iedereen had gemaakt. Dikke aanrader!
Mieke uit Gorinchem schreef op 29 januari 2019:
Een ontzettende leuke en leerzame dag gehad! En de tas... zo mooi geworden!! Ik loop er dagelijks mee te pronken, en iedereen is vol lof. Dit smaakt zeker naar meer.... de voldoende date is al gemaakt.... Paulien bedankt voor je deskundige begeleiding. Tot snel.
Yolanda van den Bosch uit Best schreef op 29 januari 2019:
Op 12 januari heb ik samen met mijn dochter en schoondochter de workshop shopper gedaan. Het was een hele gezellige en leerzame dag. Met mooi resultaat. Het is echt een aanrader deze workshop. Paulien nogmaals bedankt voor de gezellige dag!