Gastenboek

Heb je een leuke  workshop gehad of ben je heel blij met je tas...

Laat het me weten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Angelique uit Eindhoven schreef op 30 juni 2019:
Ondanks de hoge temperaturen buiten lukte het Paulien prima om ons (mijn moeder, mijn zus en mij) het hoofd koel te laten houden bij het maken van onze eigen tassen. Vanaf het kiezen van het model en het leer tot het herstellen van kleine foutjes onderweg en het afwerken met mooie ritsen, magneetdrukkers enz, alles gebeurde met evenveel geduld en duidelijke uitleg. Dankjewel Paulien voor het verzorgen van deze mooie workshop én de geweldige tassen. We komen graag nog eens (wellicht alle drie met een ander gezelschap 🙂 ) bij je terug!
monique welle uit neerijnen schreef op 18 maart 2019:
zaterdag 16 maart een prachtige shopper gemaakt onder leiding van Paulien. Warme ontvangst, duidelijke uitleg in alle rust en geen commentaar als de stiknaad met een bochtje liep, geweldig! Geniet nog steeds van alle complimenten die ik krijg van dochters en bekenden. Bedankt Paulien, wellicht tot een volgende keer, monique
Anna uit Tilburg schreef op 18 maart 2019:
Wat was het toch gezellig en leerzaam bij Paulien! Ik ging naar huis met een mooie tas die ik helemaal zelf heb gemaakt. Paulien geeft goede begeleiding. Zij is rustig, duidelijk, vakkundig en geduldig. Wat ik ook fijn vond is dat zij je alles zelf laat doen, maar springt meteen bij als je haar hulp nodig hebt. Een opmerking, ik miste een beetje kleur in de leersoorten die beschikbaar waren voor de workshop. Er was veel bruine en zwarte tinten en weinig kleurtjes. Voor de rest was alles perfect! Thanks Paulien!
Inez uit Oss schreef op 28 februari 2019:
Afgelopen zaterdag hebben mijn twee dochters en ik shoppers en een kleine tas gemaakt onder leiding van Paulien. Het was een heel gezellige dag. We hebben hard gewerkt, samen geluncht en gezellig gekletst. Met geweldig mooie resultaten. En dat terwijl mijn dochters nog nooit achter de naaimachine hadden gezeten. Extra knap dus! We zijn alledrie heel erg blij met de tassen en hebben al de nodige complimenten mogen ontvangen.
Ilse uit Moergestel schreef op 12 februari 2019:
Een ontzettend leuke dag gehad tijdens het maken van een shopper! Van te voren denk je gaat met dit lukken, maar Paulien geeft stap voor stap duidelijke uitleg zodat je alles zelf kan doen en je naar huis gaat met een zelfgemaakte tas. Deze workshop is een hele grote aanrader. Nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame dag Paulien!