Summerschool

Twee dagen achter elkaar in de zomer werken aan een tas! Je maakt een tas naar een van de Studio Hop-patronen. Natuurlijk kun je deze personaliseren. Er is wat meer tijd dan in de workshops dus ook een mogelijkheid om een tas met ritssluiting te maken en/of een tas met een voering. Data 2023: 24 en 25 juli/12 en 13 aug, van 9.30 tot 16 uur. Er is plaats voor 3 personen. Prijs 249,- excl. materiaal, incl. lunch.

Workshop Shopper

In één dag maak je een shopper. De tas is niet gevoerd, maar heeft wel een binnenzak met rits. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Duur van de workshop: Van 9.30 tot ongeveer 17.30 uur. Groep van 3-4 personen. Prijs p.p. €169,- incl. lunch en materialen.

Workshop Kleine tas

Workshop van een hele dag waarin je een kleine leren tas maakt. Je kunt kiezen uit meerdere modellen. Duur van de workshop: Van 9.30 tot ongeveer 16.00/16.30 uur. Groep van 3-4 personen Prijs p.p €129,- Incl. lunch en materialen.

Workshop Kleine tas met geweven band

Workshop van een hele dag waarin je een kleine leren tas maakt. Je kunt kiezen uit meerdere modellen en meerdere geweven banden. De banden zijn gemaakt door @dutchinkleweaver. Duur van de workshop: Van 9.30 tot ongeveer 16.00/16.30 uur. Groep van 3-4 personen Prijs p.p €159,- Incl. lunch en materialen.

Workshop Kleine lederwaren

Na een korte introductie maak je een aantal kleine lederwaren naar keuze: etuitjes, notitieboekjes en sleutelhangers. 3-5 personen Duur 4 uur, p.p €70,- incl. materiaal.

spijkerschort

Workshop Leren schort

Een spijkerschort, een knutselschort of een kappersschort. Een workshop van een halve dag, heel geschikt als bedrijfsuitstapje voor groepen tot max 10 personen. In overleg kan het schort voorzien worden van andere of extra vakken of een naamtag. Tijden in overleg. Prijzen vanaf €85,- per persoon.

Workshop mini-tasje

Een workshop van een halve dag waarin je een klein tasje maakt voor je telefoon, je pasjes en nog wat kleine zaken! Max. 5 personen, ervaring op een naaimachine is niet nodig. Prijs €65,-

Basiscursus of 3-daagse workshop

Wil je wat uitgebreider kennismaken met het leerbewerken dan zijn de basiscursus (7 bijeenkomsten van 3 uur) of een 3-daagse workshop heel geschikt. Je leert de basistechnieken en maakt een tas naar eigen ontwerp met voering en ritssluiting. Groepje van 3 personen, start meerdere malen per jaar. Basiscursus en 3-daagse workshop €315,- exclusief materiaal.

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Een cadeaubon kan gemaakt worden van elk bedrag. Te besteden aan een workshop of een tas van studio hop.

Workshop Laptopsleeve

In deze workshop maak je een sleeve voor laptop of e-reader op maat. Dit is een workshop van 5 uur voor max 5 personen. Incl. materialen en lunch € 95,-/€105,- p.p. (afh. van de maat v.d. laptop)

Proefles

Twijfel je nog over een workshop of cursus? Bij studio hop kun je een proefles volgen. In 1,5 uur maak je kennis met de basis van het leer bewerken, de naaimachine en met mij. Het kost €20,- en je gaat naar huis met een klein potloden/pennen-etui. Een aantal momenten worden ingepland maar een proefles kan ook op afspraak. Stuur een mailtje naar studiohoptilburg@gmail.com als je interesse hebt.