Workshop Shopper

In één dag maak je een shopper. De tas is niet gevoerd, maar heeft wel een binnenzak met rits. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Duur van de workshop: Van 9.30 tot ongeveer 17.30 uur. Groep van max 3 personen. €145,- incl. lunch.

Workshop Kleine tas

Workshop van een hele dag waarin je een kleine leren tas maakt. Je kunt kiezen uit meerdere modellen. Duur van de workshop: Van 9.30 tot ongeveer 17.00 uur. Groep van max 3 personen €119,- incl. lunch.

Workshop Laptopsleeve

In deze workshop maak je een sleeve voor laptop of e-reader op maat. Dit is een workshop van 5 uur voor max 3 personen. Incl. materialen en lunch € 95,-/€105,-

Workshop Kleine Lederwaren

Na een korte introductie maak je een aantal kleine lederwaren naar keuze: etuitjes, notitieboekjes en sleutelhangers. Groep van 3 personen. Duur 5 uur, €60,- excl. materiaal.

Basiscursus & Summerschool

Wil je wat uitgebreider kennismaken met het leerbewerken dan is de basiscursus geschikt. 4 dagen van 5 uur (of 6 avonden van 3 uur) waarin je de basistechnieken leert en een tas naar eigen ontwerp maakt met voering en ritssluiting. Groepje van 3 personen, start meerdere malen per jaar. €280,- exclusief materiaal.

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Een cadeaubon kan gemaakt worden van elk bedrag. Te besteden aan een workshop of een tas van studio hop.

Werkplek Huren

Heb je naai-ervaring opgedaan bij een workshop of cursus bij studio hop, dan kun je op afspraak gebruik maken van de machines om te werken aan een eigen project.

NIEUW Proefles

Twijfel je nog over een workshop of cursus? Bij studio hop kun je een proefles volgen. In 1,5 uur maak je kennis met de basis van het leer bewerken, de naaimachine en met mij. Het kost €20,- en je gaat naar huis met een klein potloden/pennen-etui. Een aantal momenten worden ingepland maar een proefles kan ook op afspraak. Stuur een mailtje naar studiohoptilburg@gmail.com als je interesse hebt.