Workshop Shopper

In één dag maak je een shopper. De tas is niet gevoerd, maar heeft wel een binnenzak met rits. Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Duur van de workshop: Van 9.30 tot ongeveer 17.30 uur. Groep van 2-5 personen. Prijs p.p. €152,50 incl. lunch en materialen.

Workshop Kleine tas

Workshop van een hele dag waarin je een kleine leren tas maakt. Je kunt kiezen uit meerdere modellen. Duur van de workshop: Van 9.30 tot ongeveer 16.00/16.30 uur. Groep van 2-5 personen Prijs p.p €129,- Incl. lunch en materialen.

Workshop Kleine lederwaren

Na een korte introductie maak je een aantal kleine lederwaren naar keuze: etuitjes, notitieboekjes en sleutelhangers. max. 5 personen Duur 4 uur, p.p €67,50 incl. materiaal.

Workshop spijkerschort

Een spijkerschort, een knutselschort of een kappersschort. Een workshop van een halve dag, heel geschikt als bedrijfsuitstapje voor groepen tot max 10 personen. In overleg kan het schort voorzien worden van andere of extra vakken of een naamtag. Tijden in overleg. Prijzen vanaf €85,- per persoon.

Workshop mini-tasje

Een workshop van een halve dag waarin je een klein tasje maakt voor je telefoon, je pasjes en nog wat kleine zaken! Max. 5 personen, ervaring op een naaimachine is niet nodig. Prijs €65,-

Workshop Laptopsleeve

In deze workshop maak je een sleeve voor laptop of e-reader op maat. Dit is een workshop van 5 uur voor max 5 personen. Incl. materialen en lunch € 95,-/€105,- p.p. (afh. van de maat v.d. laptop)

Basiscursus & Snelcursus

Wil je wat uitgebreider kennismaken met het leerbewerken dan zijn de basiscursus (7 bijeenkomsten van 3 uur) of de snelcursus (3 dagen achter elkaar) geschikt. Je leert de basistechnieken en maakt een tas naar eigen ontwerp met voering en ritssluiting. Groepje van 3 personen, start meerdere malen per jaar. Basiscursus: 16 september 2022 op vrijdagmiddag van 14 tot 17 uur. Laatste les 28 oktober. Snelcursus: 3 dagen van 6 uur achter elkaar 4-5-6 nov 2022. Tijd 10.00-16.00 uur. Basiscursus en snelcursus €315,- exclusief materiaal.

NIEUW Proefles

Twijfel je nog over een workshop of cursus? Bij studio hop kun je een proefles volgen. In 1,5 uur maak je kennis met de basis van het leer bewerken, de naaimachine en met mij. Het kost €20,- en je gaat naar huis met een klein potloden/pennen-etui. Een aantal momenten worden ingepland maar een proefles kan ook op afspraak. Stuur een mailtje naar studiohoptilburg@gmail.com als je interesse hebt.

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Een cadeaubon kan gemaakt worden van elk bedrag. Te besteden aan een workshop of een tas van studio hop.