studio hop

Paulien Hopmans, eigenaar van studio hop sinds 2011. Woont en werkt al jaren in Tilburg. Vanaf 2017 in een van de mooie ateliers van het Dröge-complex, naast het Nederlands Textielmuseum.

Ik heb een achtergrond in Textiele Werkvormen (lerarenopleiding), maakte in 2011 kennis met het leerbewerken en het heeft me niet meer losgelaten!

Mijn eerste tas was een basic shopper. Al snel kwamen de speciale verzoeken, kleine of grotere aanpassingen om de tas helemaal eigen te maken. Dit werd het concept van studio hop: een kleine basic collectie die op allerlei manieren aangepast kan worden. De collectie is tijdloos, sommige tassen zitten er al vanaf 2011 in. Wel komen er ieder jaar een aantal modellen bij waarop weer eindeloos gevarieerd kan worden. Ik gebruik enkel leer van een hoge kwaliteit en de tassen gaan dan ook jarenlang mee.

Wil je zelf graag een tas van leer maken? studio hop geeft workshops en cursussen, klik hier voor meer info!

Het adres van het atelier is Bisschop Bekkerslaan 263A Tilburg. Voor contact of een afspraak bel of mail: studiohoptilburg@gmail.com of 06 43533520. De tassen worden vanuit het atelier verkocht. Voor de locatie klik op deze link

LET OP! Het navigatieadres voor studio hop is Bisschop Bekkerslaan 125. Je komt dan bij een parkeerplaats. Hier kun je betaald parkeren (1,- per uur, met parkeerapp op je mobiel of met pinpas bij een parkeerautomaat, deze staat bij de kruising Goirkestraat-Bisschop Bekkerslaan). Loop door de grote poort, studio hop is het eerst atelier rechts.

Foto’s: Babs Tuerlings